Mozel Reis 2012

REIS NAAR DE MOEZEL


Vrijdag 21 september was het dan eindelijk zover. De Hinterfelders, met supporters, vertrokken per bus naar de Moezel voor een weekend vol plezier. En dat plezier hebben we gehad. Bij aankomst in Bruttig - Fankel aan de Moezel bleek het hotel Kolb een schitterende locatie en het personeel deed werkelijk alles om het iedereen naar de zin te maken.


Natuurlijk werd dat beloond met muzikale avonden in het hotel.

Het programma liep soms iets anders dan gepland maar dat gaf dan weer positieve aanleiding tot spontane concertjes in Cochem en Bernkastel. Heel veel mensen waren in die plaatsen op de been en dat bleken al snel ook nog eens muziekliefhebbers te zijn. Het merendeel van dat publiek wilde niet geloven dat de Hinterfelders "gewoon" uit Holland kwamen. Er werd dan ook voortreffelijk gespeeld.


Tussendoor een heerlijk ontspannen bootreisje over de Moezel en een leuke "weinprobe" in de authentieke wijnkelder van het hotel. Op de laatste dag zat iedereen keurig op tijd in de bus te wachten om de thuisreis te beginnen. Leuk dat er toch nog enkele kamersleutels ingeleverd moesten worden. De terugreis liep via het plaatsje Blegny in België om daar nog even een kolenmijn te bezoeken. Buiten mijn persoonlijke verwachting bleek dit bezoek zeer indrukwekkend.


Als afsluiting hebben we gezamenlijk gedineerd in restaurant Het Oude Stadhuis te Montfoort.


Wat zeker niet onvermeld mag blijven is de rustige, perfecte sociale houding van de buschauffeur Michael. Zeker ook dankzij hem is dit weekend zeer geslaagd geworden.

Bestuur, bedankt voor het organiseren van dit mooie weekend!              klik op naam:

(Reis Moezel)

(Cochem)

(Bruttig-Frankel)

(Bernkastel)

(Wijnproeverij&Eten)

(Kolenmijnen in Belgie)

(Mosel Reis Eten in Montfoort)


            Aangeboden door Martin de Graaf    (Trombone)